Hytter

 
 
Rauland Skisenter 01.12.2020
Med nesten 40 hyttesalg nå i høst er vi dessverre utsolgt for hytter i år og neste år.
Men vi gir oss ikke med suksess hytten vår, vi setter i gang med planlegging av hytter for levering i 2022. Om du/dere ønsker å stå på liste for og være tidlig ute og velge favoritt hytte/tomt – send oss kontaktinfo så holder vi dere oppdatert.
Vi fortsetter samme konseptet og holder fast pris på hytten selv om det er noe tid frem til overtakelse. Vi garanterer også innredningspakken, så alt er like forutsigbart som vi har levert i alle år. Vi krever ingen innskudd eller forskudd, på tidspunkt vi er klare til å presentere nye tomter signeres kun en enkel kjøpsbekreftelse som byttes med kontrakt når hytten nærmer seg ferdig utvendig og klar til overtakelse. Da foretas også oppgjøret.
Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe! 🙂
/Roger Hermansen – roger@skiin.no / 911 99 300.
Sjekk også vår annonse på finn.no for ytterligere informasjon: wwwhttps://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=167226317 Pga stor pågang har vi nå i dag satt annonsen vår inaktiv fra 07.01.2021. Men legger inn her annonsen vår i pdf med all informasjon: Finn annonse skiin.no
 
Under kommer noen bilder av området vi holder på og bygge hytter nå i dag. Skitrekket ligger som en liten oase midt i indrefileten av Rauland Skisenter.

 

 

           Vinter 2020 i Skitrekket, flott utsikt og solforhold – slalombakken rett i front.

 

     Vinter 2020 i Skitrekket, flott utsikt mot naturen og den vestre stolheisen på toppen.

  

      Grunnmur klar for reisverk og tomter under etablering i Skitrekket sommer 2020.

     Grunnmur klar for reisverk og tomter under etablering i Skitrekket sommer 2020.